ARQUITECTURA AMB BARÇA: MOURINHO DEMANA LA MÀ A ETO'O

13 mayo, 2005

MOURINHO DEMANA LA MÀ A ETO'O

PER SOBRE DELS 45 M. €

Després que l'anterior temporada es temia per una gran oferta dels "blues" per Ronaldinho i Puyol, ara l'entrenador portuguès s'ha fixat en el "9" blaugrana, atenet a la gran temporada que està duent a terme al Barça. Estaríem parlant d'una oferta d'entrada rondant els 45 M. €, negociables, i una fitxa pel jugador força superior als 2.3 M. € actual. El negoci del petroli.
Certament, aquest any hem aconseguit fer un equip campió, i bona part de responsabilitat és dels jugadors que, com el camerunès, han definit un onze titular brillant, amb joc i passió. La pregunta que ara toca fer-se és què fer si un equip com el Chelsea, amb una capacitat econòmica que supera la de mercat, i que pot ser un tren que passa una vegada a la història, arriba amb diners sobre la taula?
També podria ser que aquesta ofensiva formés part d'un escarment cap al Barça pel seu interès amb el defensa Gallas, intocable per l'entrenador.
Un fet s'ha de tenir en compte, i es que en el nostre equip només es parla de comprar i comprar, però també s'han de tenir en compte els ingressos per venta de jugadors, que ajudarien molt a l'economia del Club i afavoriria a la millora, sigui amb petits retocs o amb craks "mediàtics", d'una plantilla que indiscutiblement no pot quedar-se estancada.
I per acabar amb el tema, qui pren ara les decisions esportives, amb Sandro Rosell apartat de l'executiu, extra-oficialment, i quin serà el camí que definià la línia de fitxatxes de cara a la propera temporada?
Jo tinc una resposta contundent. Aquestes dues temporades no haurien estat el mateix sense Ronaldinho, David's, Deco, Belleti, Edmilson, ... Tot i Albertinis, Maxis i Giulys. Toquem de peus a terra, que per això existeix el sentit comú.
NOTA: Fins la setmana vinent i Felicitats per ser CAMPIONS 2005 !!!COMENTE ESTA NOTICIA _____________

8 Comments:

At 01:15, Blogger Terry said...

La directiva ha fet un equip molt vàlid i amb molta pegada. Però ull, són només 4 els pilars d´ aquesta construcció. El canvi o derrumbament d´ un d´ells potser se´n portaria la resta de l´ equip al terra. I com tú dius, sabem qui ha portat aquests pilars (excepte un).

 
At 03:21, Anonymous Casey said...

Quizá no seria mala idea vender a Eto'o y comprar a Henry. Me parece que es algo mejor y será Balón de Oro, mal que esté lesionado para las últimas jornadas.

No es que piense como Laporta, hace tiempo que me gusta el ariete del Arsenal.

Este Blog pinta bastante bien, con cabeza y estilo.

Felicidades y hasta luego.

 
At 10:59, Blogger P41 said...

Amb Eto'o hem tingut sort que ens ha sortit bé tan al camp com a fora, esperem que no empitjori, pero si ara mateix m'ofereixen 50 millons d'euros el venc, ja que el vam comprar per 27 i quedaria de sobre amortitzat, a més amb 50 millons pots portar un davanter de garanties i jove, com pot ser el Gilardino o fins i tot l'Adriano.

 
At 16:36, Anonymous Elnan said...

Enhorabona Maldini pel teu blog. Com veig que alguns ja ens coneixem del blog d'en Banyeres nomes dir-vos que espero que aqui la gente sapiga respectar els altres i que no es converteixi en un "putiferi" com era, fins ahir, el BanyeresBlog.

Sobre l'Eto'o: Correcte. Si la oferta es bona. que el venguin.

La gent acostuma a plorar quan planteges aquest tipus de venda, pero resulta que del Barça han marxat Cruyff, Schuster, MARADONA, Romario, Ronaldo, Rivaldo... i hem sobreviscut.

potser pensa la gent que sense Eto'o anirem cap avall? NO. Per aixo si el Chelsea el vol, que pagui i a buscar un altre: Henry, Gilardino, Adriano...

Fins un altre
Elnan

 
At 18:30, Anonymous Anónimo said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a christmas gift site/blog. It pretty much covers gift ideas for christmas related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

 
At 07:42, Blogger Roberto Iza Valdes said...

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

 
At 08:34, Anonymous Anónimo said...

the World Wide Web is home to a great number of marketing opportunities that you could avail of,

 
At 03:33, Blogger Iza Firewall said...

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

 

Publicar un comentario

<< Home